Aja Naomi King

How to Get Away with Murder
8.9
How to Get Away with Murder
Nje thriller seksi , me shume suspance rreth nje grupi ambicioz studentesh dhe profesoreshes brilante te drejtesise. Ata do te perfshihen ne nje ceshtje per vrasje qe do te ndryshoje universitetin dhe jetet e tyre.
8.9 /7