Arturo Castro

Bushwick (2017)
9.5
HD
Bushwick (2017)
Kur një forcë ushtarake nga Teksasi pushton lagjen e tyre në Bruklin, 20 vjeçarja Lusi dhe veterani i luftës Stupe duhet të mbështeten tek njëri-tjetri për t'ia dalë të mbijetojnë dhe të shkojnë në pikën e evakuimit.
9.5 /2
Narcos (2015)
8.8
Narcos (2015)
Historite e verteta te kartelave te droges famekeqe te Kolumbise.
8.8 /29