Daniel Sunjata

Small Town Crime (2017)
8
HD

Small Town Crime (2017)

Një ish-polic (John Hawkes) gjen trupin e një vajze dhe përmes një akti vetëshpengimi, bën çdo gjë për të gjetur vrasësin, por pa dashje vë ...
One for the Money (2012)
10
HD

One for the Money (2012)

Stefani Plam është pa punë dhe e sapo divorcuar. Ajo fillon punë si agjente private te kompania e kushëririt të saj dhe detyra e saj e parë është ...