Gary Oldman

Darkest Hour (2017)
10
HD
Darkest Hour (2017)
Gjatë ditëve të para të Luftës së Dytë Botërore, fati i Evropës Perëndimore varet nga Kryeministri britanik të sapoemëruar Uinston Çërçillit, i cili duhet të vendosë nëse do të negociojë me Hitlerin apo do të luftojë kundër tij.
10 /4
The Dark Knight (2008)
10
HD
The Dark Knight (2008)
Kur Batman, Gordon dhe Harvi Dent sulmuan bandën e të këqinjve, ata lanë kllounin jashtë kutisë, Xhokerin, i prirur për të kthyer Gothamin në anën e tij dhe heronjtë në nivelin e tij.
10 /2
The Hitman’s Bodyguard (2017)
10
HD
The Hitman’s Bodyguard (2017)
Bodigardi me i mire ne bote merr nje klient te ri, nje vrases me pagese duhet te deshmoje tek Gjykata e Jurise Internacionale. Ata duhet ti lene ndryshimet menjeane dhe te punojne bashke per te shkuar ne gjygj ne kohe.
10 /4