Jeffrey Tambor

The Death of Stalin (2017)
10
HD

The Death of Stalin (2017)

Filmi tregon ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe përshkruan kaosin e regjimit pas vdekjes së tij.
Operation: Endgame (2010)
10
HD

Operation: Endgame (2010)

Një betejë vjen në mesin e grupeve të ekipeve të spiunazhit qeveritar në një objekt nëntokësor pasi shefi i tyre është vrarë.
The Invention of Lying (2009)
10
HD

The Invention of Lying (2009)

Është një botë ku të gjithë thonë vetëm të vërtetën dhe çdo gjë që ato mendojnë. Mark Bellison është një skenarist që do të pushohet dhe është i ...