Matias Varela

Easy Money (2010)
10
HD
Easy Money (2010)
Kur JV nis të merret me drogë për të përballuar jetën e tij të dyfishtë, fati i tij lidhet me dy burra të tjerë Horhe, nje i arratisur që fshihet nga mafia serbe dhe nga polica dhe Mrado, anëtar i mafias që është në kërkim të Horhes.
10 /2
Narcos (2015)
8.8
Narcos (2015)
Historite e verteta te kartelave te droges famekeqe te Kolumbise.
8.8 /29