Patrice Lovely

Boo 2 (2017)
10
HD
Boo 2 (2017)
Madia, Bam dhe Hati shkojnë në një kamp të frikshëm ku ka fantazma. Grupi duhet të vrapojë për të shpëtuar jetët e tyre kur përbindëshat dhe shpirtërat e këqij lëshohen.
10 /1