Patricia Bethune

The Open House (2018)
4.5
HD
The Open House (2018)
Pas vdekjes së të atit, një adoleshent, bashkë me të ëmën, shkojnë të jetojnë në një shtëpi të vetmuar në mal. Por, vdekja duket se i ndjek pas... Janë ca njerëz të çmendur dhe hakmarrës ata që i kërcënojnë, apo forca misterioze të cilave duhet t’u largohen?
4.5 /4