Sergio Cilli

Mr. Roosevelt (2017)
5.5
HD

Mr. Roosevelt (2017)

Pasi një histori dashurie përfundon, komediania Emili Martin kthehet në qytet ku bëri kolegjin në Austin dhe duhet të harrojë të shkuarën teksa ...