Sofie Hamilton

The Square (2017)
6.4
HD
The Square (2017)
Drejtues i një muzeu prestigjoz në Stokolm gjendet në telashe të mëdha personale dhe profesionale ndërkohë që mundohet të hapë një ekspozitë tabu.
6.4 /7