Steve Carell

Last Flag Flying (2017)
10
HD
Last Flag Flying (2017)
Tridhjete vite pasi kane sherbyer se bashku ne Vietnam, Leri Sheperd(Dok) bashkohet me miqte e tij te vjeter nga marina, Sal Nealon dhe Reverand Richard Mueller per te varrosur djalin e tij, nje marins i ri qe u vra ne luften ne Irak.
10 /1
Despicable Me 3 (2017)
8
HD
Despicable Me 3 (2017)
Gru dhe gruaja e tij Lucy duhet te ndalojne yllin e viteve 80 Balthazar Bratt qe te pushtoje boten.
8 /8