Terry Notary

The Square (2017)
6.4
HD
The Square (2017)
Drejtues i një muzeu prestigjoz në Stokolm gjendet në telashe të mëdha personale dhe profesionale ndërkohë që mundohet të hapë një ekspozitë tabu.
6.4 /7
War for the Planet of the Apes (2017)
5.8
FULL HD
War for the Planet of the Apes (2017)
Pasi majmunët pësojnë humbje të shumta, Çezari vazhdon rrugëtimin e tij për t'u hakmarrë.
5.8 /4