Tom Hardy

Dunkirk (2017)
10
HD
Dunkirk (2017)
Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..
10 /1
Taboo (2017)
9.9
Taboo (2017)
Aventurieri James Keziah Delaney rikthehet ne Londer nga Africa ne vitin 1814 bashke me 14 diamante per te kerkuar hakmarrje per babain e tij te vdekur.
9.9 /8
Mad Max: Fury Road (2016)
10
HD
Mad Max: Fury Road (2016)
Në një vend të shkretë ku njerëzimi është skllav i ujit, dy rebelë mund të jenë në gjendje të vendosin rregullin: Maksi, një ish polic fjalëpak dhe Furiosa, një grua e guximshme, e cila kërkon të shkojë në vendlindjen e saj.
10 /2