Valentina Acosta

El Chapo (2017)
9.4
El Chapo (2017)
Nje dritare ne jeten e lordit te droges famekeq, El Chapo, qe nga fillimet e tij ne 1980s duke punuar per kartelen Guadalajara, deri tek ngritja e tij ne fuqi ne vitet '90 dhe renia e tij ne 2016.
9.4 /148