Will Arnett

Jonah Hex (2010)
5.5
HD

Jonah Hex (2010)

Ushtria e SHBA-ve i bën një ofertë një njeriu me shenjë në fytyrë, në shkembim të lirisë së tij, ai duhet të vrasë një terrorist që i dogji ...
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
10
HD

The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

Surly dhe shokët e tij duhet të ndalojnë kryetarin e bashkisë që të mos shkatërrojë shtëpitë e tyre për rrugën e një parku zbavitës jofunksional.