Willa Fitzgerald

Freak Show (2017)
8.3
HD
Freak Show (2017)
Ndiqni historinë e adoleshentit Billi Blum, i cili, pavarësisht se ndjek një shkollë të mesme ultra konservatore, merr vendimin për të kandiduar për të qenë mbretëresha e shkollës.
8.3 /3
Blood Money (2017)
10
HD
Blood Money (2017)
Pasi një grabitje në fundjavë shkon keq për 5 miq, ato i kap frika dhe i kthehen kundër njëri tjetrit.
10 /2