Category Archives: blog

10 Filmat Më Të Mirë Te 2017-s

10 Filmat Më Të Mirë Te 2017-s

admin January 10, 2018

Pasi pamë shumicën e filmave të 2017-s, krijuam një listë që ne mendojmë se janë ...

The Disaster Artist (2017) – Review

The Disaster Artist (2017) – Review

admin January 6, 2018

Si fillim duam t’u kërkojmë falje Tommy Wiseau-s, Greg Sestero-s dhe James Franco-s që nuk ...

Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales (2017) – Review

Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales (2017) – Review

admin January 6, 2018

A e mbani mend filmin e parë të françizës së “Pirates of the Caribbean”? Nëse ...

7 rolet me te mira te Tom Hardy-t

7 rolet me te mira te Tom Hardy-t

admin December 30, 2017

Epo besoj se ska nevoje per prezantim, nje prej aktoreve me te talentuar dhe te ...

The Meyerowitz Stories (2017) Review

The Meyerowitz Stories (2017) Review

admin December 25, 2017

Fuqia universale e skenarit. Gjithmone kam qene i mendimit qe nje skenar i mire mund te ...

Oz dhe pozita e tij në rrjetin e serialeve “underground”.

Oz dhe pozita e tij në rrjetin e serialeve “underground”.

admin December 25, 2017

I transmetuar që prej vitit 1997 deri në 2003, Oz është një prej serialeve më ...