what going on?
click on ad to close

American Gods 1x4

Episodi 4

Zoti E Mërkurë fillon rekrutimet për betejën që po afrohet. Shadou shkon në Çikago dhe ra dakord të luante një lojë të rrezikshme damë me hyjninë e vjetër sllave, Çernobogun.

American Gods Sezoni 1 Episodi 4
American Gods Sezoni 1 Episodi 4
American Gods Sezoni 1 Episodi 4
American Gods Sezoni 1 Episodi 4
American Gods Sezoni 1 Episodi 4
May. 21, 2017

American Gods season 1

Ler nje koment

Emri juaj *
Emri qe do shfaqet
Email i juaj *
Emaili juaj nuk do te shperndahet
Website i juaj