Filma

300
The Death of Stalin (2017)
10
HD

The Death of Stalin (2017)

Filmi tregon ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe përshkruan kaosin e regjimit pas vdekjes së tij.
Permission (2017)
10
HD

Permission (2017)

“Leja”: Një mik i sugjeron një gruaje në prag propozimi për martesë se duhet të njohë meshkuj të tjerë para se të kalojë gjithë jetën ...
Guardians of the Tomb (2018)
8.4
HD

Guardians of the Tomb (2018)

Një zbulim i paqëllimtë i një perandori të balsamosur prej vitit 200 përpara erës sonë në Kinë, nxjerr mbi tokë një makth të vjetër 2000 vjeçar, ...
Fullmetal Alchemist (2017)
10
HD

Fullmetal Alchemist (2017)

Dy vëllezer alkimistë fillojnë kërkimin për gurin filozofal pasi një përpjekjeje për të ringjallur nënën e tyre të vdekur shkon tmerrësisht keq.
Wanted (2008)
9
HD

Wanted (2008)

‘Zgjidh fatin tënd’ tregon që një zyrtar i ri mëson se është djali i një vrasësi profesionist dhe se ndan të njëjtat aftësi ...
Reset (2017)
7.8
HD

Reset (2017)

Kur djali i Ksia Tianes rrëmbehet, shpikësja e makinës së kohës bashkohet me versionet e shumëfishuara të vetes së saj për ta shpëtuar.
Pitch Perfect 3 (2017)
8.2
HD

Pitch Perfect 3 (2017)

Pasi kanë fituar kampionatin botëror, Belat e gjejnë veten të ndarë dhe zbulojnë se po muzika po i lë përfundimisht. Një mundësi e fundit për një ...
The Clapper (2017)
10
HD

The Clapper (2017)

15 minuta fame i shkatërrojnë jetën një burri që punon si duartrokitës në televizion.
Looking Glass (2018)
8.5
HD

Looking Glass (2018)

Një çift, për të hedhur pas humbjen e vajzës, zhvendosen nga qyteti dhe bëhen pronarë të një hoteli në një qytezë të vogël. Pas ardhjes së tyre, ...