Seriale

9
Power (2017)
9.1
Power (2017)
James "Ghost" St. Patrick, nje pronar klubesh i pasur qe i ka te gjitha, qe qendron me eliten Nju Jorkeze dhe aspiron shume lart, jeton nje jete te dyfishte si shperndares droge.
9.1 /74
El Chapo (2017)
9.4
El Chapo (2017)
Nje dritare ne jeten e lordit te droges famekeq, El Chapo, qe nga fillimet e tij ne 1980s duke punuar per kartelen Guadalajara, deri tek ngritja e tij ne fuqi ne vitet '90 dhe renia e tij ne 2016.
9.4 /148
How to Get Away with Murder
8.3
How to Get Away with Murder
Nje thriller seksi , me shume suspance rreth nje grupi ambicioz studentesh dhe profesoreshes brilante te drejtesise. Ata do te perfshihen ne nje ceshtje per vrasje qe do te ndryshoje universitetin dhe jetet e tyre.
8.3 /19
Taboo (2017)
9.4
Taboo (2017)
Aventurieri James Keziah Delaney rikthehet ne Londer nga Africa ne vitin 1814 bashke me 14 diamante per te kerkuar hakmarrje per babain e tij te vdekur.
9.4 /13
Narcos (2015)
9.1
Narcos (2015)
Historite e verteta te kartelave te droges famekeqe te Kolumbise.
9.1 /28