1994

The Voyeur (+18) (1994)
5.5
HD
The Voyeur (+18) (1994)
FILMI KESHILLOHET PËR SHIKUES TË MOSHËS MBI 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA EROTIKE TË FORTA! Një profesor universiteti dyshon se gruaja e tij po e tradhton me babanë e tij.
5.5 /2
Krahet e lirise (1994)
10
HD
Krahet e lirise (1994)
Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in, një tjetër të burgosur për vrasje, dhe kështu fillon një histori burgu dhe respekti të dyanshëm mes dy burrave
10 /1