1995

Casino (1995)
5.5
HD

Casino (1995)

Lakmia, mashtrimi, paratë, pushti, dhe vrasja ndodhin mes  dy miqve të mirë mafioz, dhe një grua bëhet me trofe si një perandorësh kumore.
Showgirls (+18) (1995)
7.5
HD

Showgirls (+18) (1995)

KUJDES: FILMI KESHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! KA SKENA TË FORTA EROTIKE! Nomi, një vajzë e re, arrin në Las Vegas për t’u bërë ...