1997

Lolita (+18) (1997)
9.5
HD
Lolita (+18) (1997)
Një profesor Britanik shpërngulet në Amerikë për të dhënë mësim, pasi kërkon një apartament me me qira më në fund takohet me një pronare e cila i ofron një dhomë , por pas një kohe gjërat marrin drejtim tjeter pasi martohet me qira-dhënsen e cila ka edhe një vajzë 14 vjeqare.Megjithëse e urren nënën e saj, ai martohet me ...
9.5 /2
Boogie Nights (1997)
10
HD
Boogie Nights (1997)
Në këtë film, paraqitet rrugëtimi I një djali të ri, në industrinë amerikane të pornos së viteve 70 dhe 80.
10 /2