2006

American Pie 5 – The Naked Mile (2017)
10
HD
American Pie 5 – The Naked Mile (2017)
Kur Erik Stifler mer leje për të bërë çdo gjë nga e dashura e tij, ai dhe dy miqtë e tij më të mirë shkojnë për të takuar kushëririn e tij Duajt për “Miljen Lakuriq”.
10 /1
Little Man (2006)
10
HD
Little Man (2006)
Një baba gabimisht adapton një kriminel si fëmijën e tij...
10 /2
The Prestige (2006)
10
HD
The Prestige (2006)
Rivaliteti mes dy magjistarëve përkeqësohet, kur njëri prej tyre kryen iluzionin perfundimtar.
10 /2
Monamour (+18) (2006)
8.3
HD
Monamour (+18) (2006)
FILMI KESHILLOHET PER SHIKUES TE MOSHES MBI 18 VJEC! PERMBAN SKENA EROTIKE TE FORTA! Dario është një botues, shkon bashkë me gruan, Marta në panairin e librit. Aty ajo takon Leonin dhe ai bëhet dashnori i saj ndërkohë që Dario është i zënë me punë. Kjo marrëdhënie do të ndikoj edhe midis Darios dhe Martas
8.3 /9