2007

Crows Zero (2007)
10
HD
Crows Zero (2007)
Një student i sapo transferuar përpiqet të komandojë në shkollën më të dhunshme në vend, studentët e të cilës luftojnë me njeri-tjetrin për pushtetin...
10 /2
I Am Legend (2007)
10
HD
I Am Legend (2007)
Pasi një virus shkatërroi qytetërimin dhe pjesën tjetër i ktheu ne monstra, i vetmi i mbijetuar në Nju Jork mundohet dëshpërimisht të gjejë një kurë!
10 /1
American Pie: Beta House (2007)
9.7
HD
American Pie: Beta House (2007)
Eriku dhe Kozi fillojnë kolegjin dhe futen në vëllazërinë Beta Beta House, me në krye legjendarin Dajt Stifler. Por do krijohet kaosi pasi një vëllazëri të fiksuarish duan t'i ndalojnë të festojnë...
9.7 /3