2008

Felon (2008)
10
HD
Felon (2008)
Një burrë me familje është i dënuar për vrasjen e një njeriu te bezdisshëm, ai duhet të përballet me jetën pas një sistemi te dhunshme penal.
10 /1
The Dark Knight (2008)
10
HD
The Dark Knight (2008)
Kur Batman, Gordon dhe Harvi Dent sulmuan bandën e të këqinjve, ata lanë kllounin jashtë kutisë, Xhokerin, i prirur për të kthyer Gothamin në anën e tij dhe heronjtë në nivelin e tij.
10 /2