2009

Surrogates (2009)
10
HD

Surrogates (2009)

Është një botë ku njerëzit qëndrojnë në shtëpitë e tyrë dhe jetojnë midis robotëve. Një polic duhet të dalë nga shtëpia e tij për të hetuar disa ...
Exam (2009)
10
HD

Exam (2009)

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një ...
Eloïse (+18) (2009)
7.1
HD

Eloïse (+18) (2009)

Një vajzë ndodhet në koma dhe në gjendje kritike pas një aksidenti. Gjatë kujtimeve të saj mësojmë ndjenjat e saj për një vajzë…
Crows Zero II (2009)
10
HD

Crows Zero II (2009)

Tensioni dhe dhuna shtohen pasi një student i ri thyen paktin e paqes mes dy bandave rivale…
The Invention of Lying (2009)
10
HD

The Invention of Lying (2009)

Është një botë ku të gjithë thonë vetëm të vërtetën dhe çdo gjë që ato mendojnë. Mark Bellison është një skenarist që do të pushohet dhe është i ...
Green Street Hooligans 2 (2009)
10
HD

Green Street Hooligans 2 (2009)

Pas kulmit të “Green Street Hooligans”, disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e ...