2013

Riddick (2013)
7.4
HD

Riddick (2013)

I lënë për vdekje në një planet të djegur nga dielli, Riddick e gjen veten për t’u përballur kundër një race të huaj grabitqare. Me ...
Enemy (2013)
10
HD

Enemy (2013)

Adam Bell është një profesor i zymtë dhe i çrregullt historie, i cili duket sikur nuk ka asnjë interes akoma edhe për të dashurën e tij ...
Felony (2013)
10
HD

Felony (2013)

Një polic shkakton një aksident që lë në koma një djalë të ri. A do jetë ai në gjendje ta mbajë të fshehtë këtë?
Filth (+18) (2013)
10
HD

Filth (+18) (2013)

Një polic bipolar, fanatik dhe narkoman ndryshon rrugën e tij, gjatë sezonit festiv, në një përpjekje për të siguruar ngritjen në detyrë me ...
The Wolf of Wall Street (2013)
10
HD

The Wolf of Wall Street (2013)

Seks. Para. Pushtet. Drogë. Nën drejtimin e regjisorit legjendar Martin Scorsese dhe interpretimin e shkëlqyer të Leonardo DiCaprio, vjen ...