2015

Invisible Sister (2015)
10
HD
Invisible Sister (2015)
Projekti shkencor në shkollë i Kleas bëhet shumë i çuditshëm, duke shkaktuar që motra e saj më e madhe Moli të bëhet e padukshme.
10 /2
Narcos (2015)
8.8
Narcos (2015)
Historite e verteta te kartelave te droges famekeqe te Kolumbise.
8.8 /29
Ant-Man (2015)
10
HD
Ant-Man (2015)
Armatosur me një super-kostum dhe me aftësinë e habitshme që të tkurret nëpër shkallë duke u rritur në forcë, Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brëndshëm dhe të ndihmojë dr.Hank PYM për të realizuar një plan për të shpëtuar botën.
10 /2