2016

Bleed for This (2016)
10
HD
Bleed for This (2016)
Historia frymëzuese e kampionit botëror të boksit, Vini Pacienca, i cili pas një aksidenti rrugor për pak fatal që mund ta linte të paralizuar, arriti të bënte një nga rikthimet më të pabesueshme në historinë e sportit.
10 /2
Deadpool (2016)
10
HD
Deadpool (2016)
Një ish-operativ i Forcave Speciale, i kthyer në mercenar, i nënshtrohet një eksperimenti mashtrues që e lë atë me fuqi shëruese intensive, duke adoptuar një personalitet të dytë, si Dedpull.
10 /1
Boyka: Undisputed 4 (2016)
9
HD
Boyka: Undisputed 4 (2016)
Në serinë e katërt, Bojka ka si qëllim të arrijë në ligat më të mëdha të dyluftimit, por një vdekje aksidentale e kundërshtarit të tij vë në dyshim të ardhmen e tij..
9 /13
Ride Along 2 (2016)
10
HD
Ride Along 2 (2016)
Këtë herë polici në provë Ben Barber do të martohet me motrën e kolegut dhe shokut të tij Xhejms Pejtonit, por pak ditë para dasmës duhet të kapin një shpërndarës të madh droge në Majemi.
10 /2