2017

The Sandman (2017)
5.5
HD
The Sandman (2017)
Një vogëlushe me aftësi të frikshme ngjall nga makthet e saj më të errëta, "Njeriun prej rëre", një përbindësh që lëndon të gjithë ata që duan ta lëndojnë vetë atë.
5.5 /2
Tomb Invader (2017)
7
HD
Tomb Invader (2017)
Arkeologia, Alabama Çening, rekrutohet nga një miliarder misterioz për të ndihmuar në gjetjen e një relike antike kineze; i njëjti thesar që nëna e saj kishte kërkuar para se të vdiste...
7 /3
From Straight A’s to XXX (+18)
7.7
HD
From Straight A’s to XXX (+18)
Në mënyrë që të paguaj tarifën e shkolles, një vajzë e re gjen shpëtim në industrinë e filmave për të rritur. Ajo përballet me sfidën e balancimit të jetës personale me jetën e Bela Knox.
7.7 /3
The Climb (2017)
10
HD
The Climb (2017)
Semi niset për të ngjitur majën me të larte të botes, Everestin qe të jete i denje ne sytë e Nadias, dashurisë se tij të fëmijërisë. Me çfarë do të përballet ai ne ketë udhëtim dhe a do arrije ta fitoje Nadian?
10 /1
Lapland Odyssey 2 (2017)
8.5
HD
Lapland Odyssey 2 (2017)
Jahne dhe shokët e tij nisin një aventurë te re. Nisen të festojnë, por përfundojnë duke kërkuar Lumin, vajzën e Jahneit, e cila humbet vazhdimisht. Ndërkohë Inaria po shijon një mbrëmje te këndshme larg shtëpisë.
8.5 /2
Along with the Gods: The Two Worlds (2017)
10
HD
Along with the Gods: The Two Worlds (2017)
Pas një vdekjeje të papritur, zjarrfikësi Ja-hong dërgohet në jetën e përtejme nga tre mbrojtësit e tij. Vetëm pasi të kalojë 7 gjykime në 49 ditë dhe të provojë pafajësinë e tij në botën e të gjallëve, do mund të rimishërohet dhe tre mbrojtësit e tij do i qëndrojnë pranë gjatë gjithë gjykimeve.
10 /1
Midnighters (2017)
10
HD
Midnighters (2017)
Mesnatë, prag të Vitit të ri: kur të gjitha shpresat e fillimeve të reja dalin në jetë. Me përjashtim të Lindsi dhe Xhef Pitmen, martesa e tyre e tendosur përballet me provën e fundit pasi ata mbulojnë një krim të tmerrshëm dhe e gjejnë veten të ngatërruar në një rrjet me njerëz mashtrues dhe të çmendur.
10 /1
Downsizing (2017)
10
HD
Downsizing (2017)
Një satirë shoqërore në të cilën një njeri kupton se do të kishte një jetë më të mirë nëse do të zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, duke e lejuar atë të jetojë jetën midis pasurisë dhe shkëlqimit.
10 /1
Cop and a Half: New Recruit (2017)
10
HD
Cop and a Half: New Recruit (2017)
Një fëmijë me zhvillim të parakohshëm dhe një oficer policie bashkojnë forcat për të kapur një kriminel të fuqishëm.
10 /1
Paddington 2 (2017)
10
HD
Paddington 2 (2017)
Ariu Pedington jeton ne Londer ne nje familje shume te lumtur dhe ka shoke shume njerez. Por, jo te gjithe jane aq te drejte e zemermire si ai. Pedington do perballet me shume aventura qe e bejne te takoje njerez te rinj.
10 /1