Aksion

Kingsman: The Golden Circle (2017)
10
HD
Kingsman: The Golden Circle (2017)
Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në Mbretërinë e Bashkuar. Këto dy organizata elitë ndërkombëtare duhet të bashkohen për të mposhtur armikun e përbashkët.
10 /2
Viking (2016)
10
HD
Viking (2016)
Rusi, fundi i shekullit të 10-të. Pas vdekjes së të atit, princi i ri, Vladimiri i Novgorodit, detyrohet të mërgojë larg shtëpisë së tij, nëpër Detin e Ngrirë.
10 /1
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
10
HD
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
Një gangster i pamëshirshëm bie në burg, sepse tradhëtohet. I vendosur, ai përgatitet për ditën e daljes, hakmarrjen ndaj armiqve dhe rifitimin e pasurisë.
10 /1
Mayhem
10
HD

Mayhem

2017
Mayhem
Një virus përhapet në një kompleks zyrash duke nxitur instiktet më të egra te punonjësit e shkolluar...
10 /2
Crows Zero II (2009)
10
HD
Crows Zero II (2009)
Tensioni dhe dhuna shtohen pasi një student i ri thyen paktin e paqes mes dy bandave rivale...
10 /2
Resident Evil: Vendetta (2017)
10
HD
Resident Evil: Vendetta (2017)
Kris Redfilld së bashku me ndihmën e Rebekës dhe Leonit, do të mundohet të ndalojë një trafikant armësh të mos përhapë një virus vdekjeprurës në Nju Jork.
10 /1
Extraordinary Mission (2017)
10
HD
Extraordinary Mission (2017)
Një oficer policie përpiqet të shkatërrojë një organizatë droge duke u infiltruar nga brenda.
10 /2
Bushwick (2017)
10
HD
Bushwick (2017)
Kur një forcë ushtarake nga Teksasi pushton lagjen e tyre në Bruklin, 20 vjeçarja Lusi dhe veterani i luftës Stupe duhet të mbështeten tek njëri-tjetri për t'ia dalë të mbijetojnë dhe të shkojnë në pikën e evakuimit.
10 /1
Blade of the Immortal (2017)
10
HD
Blade of the Immortal (2017)
Manxhi një samurai shumë i aftë, dënohet me mallkimin e përjetësisë pas një beteje legjendare. I ndjekur nga vrasja brutale e motrës, Manxhi e kupton se vetëm lufta ndaj të keqes mund t'ia pastronte shpirtin. Ai premton të ndihmojë një vajzë të vogël për tu hakmarrë ndaj personave që i vranë prindërit.
10 /1