Aksion

Unnatural (2016)
10
HD

Unnatural (2016)

Ndryshimet globale të motit bëjnë një ekip shkencëtarësh, të modifikojnë gjenetikisht disa arinj polarë të Alaskës. Nga ky veprim, merren ...
Dunkirk (2017)
10
HD

Dunkirk (2017)

Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..
Spreading Darkness (+18) (2017)
7.5
HD

Spreading Darkness (+18) (2017)

Një drejtor i korruptuar bëhet gjithnjë e më shumë paranojak. Ai po ndiqet nga viktimat e tij të mëparshme dhe një psikiatër i cili i shpërblen ...
The Foreigner (2017)
9.3
HD

The Foreigner (2017)

Një biznesmen i përulur (Jackie Chan) vihet në kërkim të drejtësisë pasi vajza i vritet në një sulm terrorist. Një ndjekje që përfshin zyrtarë të ...
Kingsman: The Golden Circle (2017)
10
HD

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në ...
Viking (2016)
6.6
HD

Viking (2016)

Rusi, fundi i shekullit të 10-të. Pas vdekjes së të atit, princi i ri, Vladimiri i Novgorodit, detyrohet të mërgojë larg shtëpisë së tij, nëpër ...
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
10
HD

Rise of the Footsoldier 3 (2017)

Një gangster i pamëshirshëm bie në burg, sepse tradhëtohet. I vendosur, ai përgatitet për ditën e daljes, hakmarrjen ndaj armiqve dhe rifitimin e ...
Mayhem
10
HD

Mayhem

2017

Mayhem

Një virus përhapet në një kompleks zyrash duke nxitur instiktet më të egra te punonjësit e shkolluar…
Crows Zero II (2009)
10
HD

Crows Zero II (2009)

Tensioni dhe dhuna shtohen pasi një student i ri thyen paktin e paqes mes dy bandave rivale…