Aksion

Resident Evil: Vendetta (2017)
10
HD

Resident Evil: Vendetta (2017)

Kris Redfilld së bashku me ndihmën e Rebekës dhe Leonit, do të mundohet të ndalojë një trafikant armësh të mos përhapë një virus vdekjeprurës në ...
Extraordinary Mission (2017)
10
HD

Extraordinary Mission (2017)

Një oficer policie përpiqet të shkatërrojë një organizatë droge duke u infiltruar nga brenda.
Bushwick (2017)
9.5
HD

Bushwick (2017)

Kur një forcë ushtarake nga Teksasi pushton lagjen e tyre në Bruklin, 20 vjeçarja Lusi dhe veterani i luftës Stupe duhet të mbështeten tek ...
Blade of the Immortal (2017)
10
HD

Blade of the Immortal (2017)

Manxhi një samurai shumë i aftë, dënohet me mallkimin e përjetësisë pas një beteje legjendare. I ndjekur nga vrasja brutale e motrës, Manxhi e ...
The Villainess (2017)
10
HD

The Villainess (2017)

Një vrasëse e stërvitur lë pas një mal me kufoma në kërkim të hakmarrjes.
Django Unchained (2012)
10
HD

Django Unchained (2012)

Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij prej pronarit brutal të ...
Wolf Warrior 2 (2017)
10
HD

Wolf Warrior 2 (2017)

Kur mercenarët sadistë shënjestrojnë civilët, Leng Feng detyrohet t’i kthehet detyrës së tij, në mënyrë që të shpëtojë jetët e kërcënuara ...
All About the Money (2017)
10
HD

All About the Money (2017)

Dy shokë “pa fat” binden nga një i tretë për të shkuar me pushime. Vetëm pasi kanë zbritur në vendin e tretë të botës e kuptojnë që ...
Rumble (2016)
10
HD

Rumble (2016)

Një luftëtar i plakur tashmë, ish kampion i MMA, detyrohet të përfshihet në qarkun ndeshjeve të jashtëligjshme për të shpëtuar të dashurën e tij ...