Animuar

Olaf’s Frozen Adventure (2017)
10
HD
Olaf’s Frozen Adventure (2017)
Aventura e ngrirë e Olfit vijën përsëri duke kërkuar traditat e familjes së ti, për festat e fund vitit.
10 /2
Resident Evil: Vendetta (2017)
10
HD
Resident Evil: Vendetta (2017)
Kris Redfilld së bashku me ndihmën e Rebekës dhe Leonit, do të mundohet të ndalojë një trafikant armësh të mos përhapë një virus vdekjeprurës në Nju Jork.
10 /1
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
10
HD
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
Surly dhe shokët e tij duhet të ndalojnë kryetarin e bashkisë që të mos shkatërrojë shtëpitë e tyre për rrugën e një parku zbavitës jofunksional.
10 /2
Monster Island (2017)
10
HD
Monster Island (2017)
Në një festë shkolle, Lukasi mëson se ai vjen nga një familje përbindëshash. Kurioz për pjesën tjetër të familjes, ai niset për në ishullin e Kalverës për t'i takuar.
10 /1
Cars 3
7
HD

Cars 3

2017
Cars 3
Vetëtima Mekuin niset në një rrugëtim për t'i provuar një brezi të ri makinash garash që ai është akoma makina më e mirë e garave në botë!
7 /3
Despicable Me 3 (2017)
7.7
HD
Despicable Me 3 (2017)
Gru dhe gruaja e tij Lucy duhet te ndalojne yllin e viteve 80 Balthazar Bratt qe te pushtoje boten.
7.7 /7