Aventure

Doctor Strange (2016)
8.2
HD

Doctor Strange (2016)

Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër rrjedhë. Stiven ...
Beyond Skyline (2017)
9.3
HD

Beyond Skyline (2017)

A e dimë vërtet prejardhjen tonë? Zoti, majmuni apo jemi krijuar nga alienët? Fillon të besosh vetëm kur një ditë papritur sulmohesh nga ta. Deri ...
The Mountain Between Us (2017)
8.2
HD

The Mountain Between Us (2017)

Të bllokuar pas një aksidenti tragjik avioni, dy të huaj duhet të mbijetojnë në kushte ekstreme në një mal me dëborë…
A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
10
HD

A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

Ditët e shenjta kanë ardhur përsëri, vetëm se pak më shumë dru dhe më pak të shenjta. Pasi ishin larguar prej vitesh, Haroldi dhe Kumari ...
Kingsman: The Golden Circle (2017)
10
HD

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në ...
Resident Evil: Vendetta (2017)
10
HD

Resident Evil: Vendetta (2017)

Kris Redfilld së bashku me ndihmën e Rebekës dhe Leonit, do të mundohet të ndalojë një trafikant armësh të mos përhapë një virus vdekjeprurës në ...
Bushwick (2017)
9.5
HD

Bushwick (2017)

Kur një forcë ushtarake nga Teksasi pushton lagjen e tyre në Bruklin, 20 vjeçarja Lusi dhe veterani i luftës Stupe duhet të mbështeten tek ...