Biografi

6 Below: Miracle on the Mountain (2017)
10
HD
6 Below: Miracle on the Mountain (2017)
Një skiator në kërkim të adrenalinës humb në një stuhi bore në mal në qytetin e High Sierras, ku arrin limitet e rezistencës së njeriut dhe detyrohet të përballet me demonët e tij vetiak teksa lufton për mbijetesë...
10 /1