Drame

The Meyerowitz Stories (2017)
10
HD
The Meyerowitz Stories (2017)
Një familje e përçarë mblidhet në Nju Jork për shfaqjen e punimeve artistike të babait të tyre.
10 /1
Green Street Hooligans 2 (2009)
10
HD
Green Street Hooligans 2 (2009)
Pas kulmit të "Green Street Hooligans", disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit më të shumtë në numër dhe më të mirë financuar të Milluollit.
10 /1
The Founder (2016)
10
HD
The Founder (2016)
Nje histori e vertet se si Ray Kroc, nje shites nga Illinois, u takua me Mac dhe Dick McDonald,qe po drejtonin nje beznes hamburgeresh ne 1950 ne Southern California. Kroc u inspirua nga vellezerit nga’ menyra e tyre e te berit ushqim te shpjete dhe pa potencialin per franchise.Ai manovroi dhe ia doli tia merte kompanine vellezerve dhe ta ...
10 /1
Dirty Girl (2010)
10
HD
Dirty Girl (2010)
Është viti 1987 dhe Daniela, ''vajza e keqe'' e shkollës po arratiset. Me të është shoku i saj bullafiq Klarku, një pako me miell dhe një radio plot me muzikë të viteve '80.
10 /1
Taboo (2017)
10
Taboo (2017)
Aventurieri James Keziah Delaney rikthehet ne Londer nga Africa ne vitin 1814 bashke me 14 diamante per te kerkuar hakmarrje per babain e tij te vdekur.
10 /3
War for the Planet of the Apes (2017)
4.3
FULL HD
War for the Planet of the Apes (2017)
Pasi majmunët pësojnë humbje të shumta, Çezari vazhdon rrugëtimin e tij për t'u hakmarrë.
4.3 /3
Immortals (2011)
5.5
HD
Immortals (2011)
Tezeusi është një i vdekshëm i zgjedhur nga Zeusi për te udhëhequr luftën kundër mbretit të pamëshirshëm Hiperion, i cili po kërkon në të gjithë Greqinë për një arme me te cilën mund të shkatërroje njerëzimin.
5.5 /2
Rape Me (+18) (2000)
10
HD
Rape Me (+18) (2000)
KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC! "Më Përdhuno" : Dy vajza të margjinalizuara nga shoqëria fillojnë një tur seksi dhe dhune, duke thyer rregulla, duke vrarë burra ...
10 /1
Blind (+18) (2014)
7.5
HD
Blind (+18) (2014)
KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Imagjinata e një gruaje merr përmasa të mëdha pasi ajo humb shikimin.
7.5 /2
The Battleship Island (2017)
10
HD
The Battleship Island (2017)
Rreth 400 skllevër koreanë përiqen të arratisen nga një ishull ku Japonia kolonialiste dërgonte punëtorë për të punuar në minierat e saj!
10 /2