Drame

Django Unchained (2012)
10
HD
Django Unchained (2012)
Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij prej pronarit brutal të plantacioneve në Misisipi.
10 /2
Wolf Warrior 2 (2017)
10
HD
Wolf Warrior 2 (2017)
Kur mercenarët sadistë shënjestrojnë civilët, Leng Feng detyrohet t'i kthehet detyrës së tij, në mënyrë që të shpëtojë jetët e kërcënuara të tyre.
10 /1
Lolita (+18) (1997)
10
HD
Lolita (+18) (1997)
Një profesor Britanik shpërngulet në Amerikë për të dhënë mësim, pasi kërkon një apartament me me qira më në fund takohet me një pronare e cila i ofron një dhomë , por pas një kohe gjërat marrin drejtim tjeter pasi martohet me qira-dhënsen e cila ka edhe një vajzë 14 vjeqare.Megjithëse e urren nënën e saj, ai martohet me ...
10 /1
Boogie Nights (1997)
10
HD
Boogie Nights (1997)
Në këtë film, paraqitet rrugëtimi I një djali të ri, në industrinë amerikane të pornos së viteve 70 dhe 80.
10 /2
Sliver (+18) (1993)
10
HD
Sliver (+18) (1993)
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një grua shpërngulet një një apartament të veçantë në New York, ku shumë shpejt zbulon të gjitha sekretet tronditëse të qiramarrësve.
10 /1
Tracker (2010)
10
HD
Tracker (2010)
Një veteran afrikano jugor i luftës së Boerit sapo ka imgruar në Zelandën e Re dhe punësohet për të gjurmuar një njeri të akuzuar për vrasjen e një ushtari...
10 /1
Columbus (2017)
10
HD
Columbus (2017)
Një burrë korean ngec në Kolumbus të Indianës ku babai i tij ndodhet në koma. Atje njihet me një vajzë e cila kujdeset për mamanë, një ish-e varur nga droga, në vend që të shkojë pas ëndrrave të saj...
10 /1
The Glass Castle (2017)
10
HD
The Glass Castle (2017)
Një vajzë e re është rritur në një familje jofunksionale vazhdimisht në arrati nga FBI. Duke jetuar në varfëri me babain i saji të dehur dhe te zgjuar, i cili e shpërqendron atë me tregime magjike për të mbajtur mendjen e saj nga gjendja e tmerrshme e familjes, dhe nëna e saj egoiste, jokonformiste që nuk ka ndërmend të ngrejë ...
10 /2
Battle in Heaven (+18) (2005)
7.7
Battle in Heaven (+18) (2005)
Kujdes : Filmi përmban skena të forta Erotike . Një njeri i klasës punëtore i quajtur Marcos dhe gruaja e tij rrëmbimejn një fëmijë për të holla, por gjithqka tragjikisht shkon keq kur foshnja vdes. Në botën tjetër është Ana, vajza e gjeneralit për …
7.7 /3
Birth of the Dragon (2016)
10
HD
Birth of the Dragon (2016)
Filmi Lindja e Dragoit është një rikthim modern i filmit klasik të Brus Lisë dhe rolin që ka luajtur në San Francisko në vitet '60. I frymëzuar nga beteja epike mes Brus Lisë dhe mjeshtrit të Kung Fusë Uong Xhek Man, beteja që i dha jetë një legjende.
10 /1