Erotik

Battle in Heaven (+18) (2005)
8.3
Battle in Heaven (+18) (2005)
Kujdes : Filmi përmban skena të forta Erotike . Një njeri i klasës punëtore i quajtur Marcos dhe gruaja e tij rrëmbimejn një fëmijë për të holla, por gjithqka tragjikisht shkon keq kur foshnja vdes. Në botën tjetër është Ana, vajza e gjeneralit për …
8.3 /4
Showgirls (+18) (1995)
10
HD
Showgirls (+18) (1995)
KUJDES: FILMI KESHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! KA SKENA TË FORTA EROTIKE! Nomi, një vajzë e re, arrin në Las Vegas për t'u bërë kërcimtare dhe me vështirësi gjatë rrugës arrin të bëhet ndër velinat më të mira...
10 /1
All About Anna (+18) (2017)
9.5
HD
All About Anna (+18) (2017)
KUJDES : FILMI PERMBAN NUDITET DHE SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC! Ana është një stiliste e re kostumesh, e përqendruar në punën e saj dhe e kujdesshëm për t’u kapur në marrëdhëniet romantike. Ajo sapo ka gjetur një apartament të ri dhe është e tunduar ta lejojë të dashurin e saj të fundit, Frank, të hyjë ...
9.5 /2
Shame (+18) (2011)
6
HD
Shame (+18) (2011)
Në qytetin e Nju Jorkut, Brandoni bën një jetë private duke kënaqur varsinë e tij ndaj seksit. Gjithçka do të ndyshojë kur motra e tij Sissy e viziton pa e njoftuar.
6 /2
Diary of a Nymphomaniac (+18) (2008)
10
HD
Diary of a Nymphomaniac (+18) (2008)
KUJDES! KY FILM PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një kronikë e jetës seksuale të një klasi të mesëm të një vajze franceze, ku jeta e saj shëndrrohet duke zgjedhur rrugën e prostitucionit.
10 /1
The Voyeur (+18) (1994)
5.5
HD
The Voyeur (+18) (1994)
FILMI KESHILLOHET PËR SHIKUES TË MOSHËS MBI 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA EROTIKE TË FORTA! Një profesor universiteti dyshon se gruaja e tij po e tradhton me babanë e tij.
5.5 /2
All Ladies Do It (+18) (1992)
6.8
HD
All Ladies Do It (+18) (1992)
KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC!Diana është tepër e lumtur në martesën e saj me Paolo , por për shkak të pasionit të saj të çmendur për Sex , ajo perfundon rregullisht në aventura erotike . Ajo nuk e fsheh këtë gjë nga Paoplo , por perkundrazi , i tregon atij për të ...
6.8 /4
The Duke of Burgundy (2014)
9.5
HD
The Duke of Burgundy (2014)
Një grua që studion fluturat e ditës dhe të natës vë në provë limitet seksuale të lidhjes së saj...
9.5 /2
The Babysitter (+18) (2017)
10
HD
The Babysitter (+18) (2017)
Ndodhitë e një mbrëmjeje marrin një kthesë të papritur kur një djalë i ri përpiqet të spiunojë dadon e tij.
10 /1
Rape Me (+18) (2000)
6.5
HD
Rape Me (+18) (2000)
KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEC! "Më Përdhuno" : Dy vajza të margjinalizuara nga shoqëria fillojnë një tur seksi dhe dhune, duke thyer rregulla, duke vrarë burra ...
6.5 /2