Fantazi

Immortals (2011)
5.5
HD
Immortals (2011)
Tezeusi është një i vdekshëm i zgjedhur nga Zeusi për te udhëhequr luftën kundër mbretit të pamëshirshëm Hiperion, i cili po kërkon në të gjithë Greqinë për një arme me te cilën mund të shkatërroje njerëzimin.
5.5 /2
The Battleship Island (2017)
10
HD
The Battleship Island (2017)
Rreth 400 skllevër koreanë përiqen të arratisen nga një ishull ku Japonia kolonialiste dërgonte punëtorë për të punuar në minierat e saj!
10 /2
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
8.5
HD
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
Kapiten Xhek Sparrou (Harabeli) me një tjetër aventurë. Një ushtri të vdekurish kërkon hakmarrje dhe i vetmi shpëtim për të është Tridhëmbëshi i Poseidonit.
8.5 /6
Wonder Woman (2017)
10
HD
Wonder Woman (2017)
Përpara se të bëhej Wonder Woman, ajo ishte Diana, princesha e Amazonës e një luftëtare e stërvitur. Kur një avion rrëzohet në ishull dhe piloti i saj e informon rreth konfliktit të botës së jashtme, ajo largohet nga vendi i saj për të luftuar një luftë që do t'i japë fund të gjitha luftërave, duke zbuluar kështu fuqitë e saj ...
10 /1
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
9.5
HD
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Kanë kaluar pothuajse dy vite që kur Supermeni u ndesh me Zodin në një betejë kolosale që shkatërroi qytetin e Metropolisit. Humbja e jetëve dhe dëmet materiale bënë që të ketë shumë të pakënaqur dhe të inatosur, duke përfshirë edhe luftuesin e krimeve milioner, Brus Uejn...
9.5 /2