Horror

The Sandman (2017)
5.5
HD
The Sandman (2017)
Një vogëlushe me aftësi të frikshme ngjall nga makthet e saj më të errëta, "Njeriun prej rëre", një përbindësh që lëndon të gjithë ata që duan ta lëndojnë vetë atë.
5.5 /2
The Lullaby (2018)
5.5
HD
The Lullaby (2018)
Kloe rikthehet në shtëpi pas lindjes së djalit të saj të parë. Edhe pse kishte tërë dashurinë e nënës së saj Kloi 19-vjeçare nuk po e përballonte dot idenë dhe lodhjen e të qenit nënë. Mendimet e saj filluan të bëheshin më të dhunshme me kalimin e kohës dhe për këtë arsye shkon të këshillohet me psikologun e familjes. Megjithatë ...
5.5 /2
I Remember You (2017)
10
HD
I Remember You (2017)
Kjo është historia e një burri dhe një gruaje që fillojnë të rikonstruktojnë një shtëpi të vjetër. Por, ata nuk e dinë akoma se ky qytet ka një histori të frikshme.
10 /1
Innocent Curse (2017)
8.2
HD
Innocent Curse (2017)
Kur disa femije qe ishin abuzuar kthehen ne shtepi, abuzuesit e tyre pesojne nje vdekje misterioze pas tri ditesh. Rasti investigohet nga Shinja nderkohe qe gruaja e tij, Naomi afrohet me nje nga femijet e abuzuar.
8.2 /6
The Open House (2018)
4.5
HD
The Open House (2018)
Pas vdekjes së të atit, një adoleshent, bashkë me të ëmën, shkojnë të jetojnë në një shtëpi të vetmuar në mal. Por, vdekja duket se i ndjek pas... Janë ca njerëz të çmendur dhe hakmarrës ata që i kërcënojnë, apo forca misterioze të cilave duhet t’u largohen?
4.5 /4
Boo 2 (2017)
10
HD
Boo 2 (2017)
Madia, Bam dhe Hati shkojnë në një kamp të frikshëm ku ka fantazma. Grupi duhet të vrapojë për të shpëtuar jetët e tyre kur përbindëshat dhe shpirtërat e këqij lëshohen.
10 /1
Get Out (2017)
10
HD
Get Out (2017)
Një Afro-Amerikan viziton familjen misterioze të të dashurës së tij.
10 /1
Jigsaw (2017)
8.1
HD
Jigsaw (2017)
Trupat po shfaqen nëpër qytet e secili prej tyre ka patur një vdekje të tmerrshme. Gjatë kërkimeve, provat të çojnë tek një person: John Kramer. Si është e mundur? Burri i njohur si "Pazëlli" ka vdekur prej më shumë se një dekade.
8.1 /8
Ryde (2017)
8.2
HD
Ryde (2017)
Teknologjia na sjell më pranë njëri tjetrit. Apo sjell dy të panjohur më pranë njëri tjetrit? Sa shumë mund t'i besosh dikujt? Me sistemin e ri ''Rjad'', ti nuk e di se me kë do të udhëtosh. Apo nëse do ta përfundosh udhëtimin tënd.
8.2 /5
Beyond Skyline (2017)
9
HD
Beyond Skyline (2017)
A e dimë vërtet prejardhjen tonë? Zoti, majmuni apo jemi krijuar nga alienët? Fillon të besosh vetëm kur një ditë papritur sulmohesh nga ta. Deri ku arrin njeriu për të mbrojtur njerëzit më të afërt?
9 /3