Komedi

A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
10
HD

A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

Ditët e shenjta kanë ardhur përsëri, vetëm se pak më shumë dru dhe më pak të shenjta. Pasi ishin larguar prej vitesh, Haroldi dhe Kumari ...
Kingsman: The Golden Circle (2017)
10
HD

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në ...
Logan Lucky (2017)
10
HD

Logan Lucky (2017)

Dy vëllezër përpiqen të kryejnë një vjedhje gjatë garave me makina Nascar.
The Hippopotamus (2017)
10
HD

The Hippopotamus (2017)

Poeti Ted Uolles ftohet nga miqtë e tij në një vilë për të hetuar disa ngjarje të mistershme.
Goon: Last of the Enforcers (2017)
10
HD

Goon: Last of the Enforcers (2017)

Pas një dëmtimi të rëndë lojtari i hokejit Dag Glat detyrohet të heqë dorë nga karriera e tij si lojtar dhe të gjejë një punë të zakonshme, por ...
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
10
HD

Rise of the Footsoldier 3 (2017)

Një gangster i pamëshirshëm bie në burg, sepse tradhëtohet. I vendosur, ai përgatitet për ditën e daljes, hakmarrjen ndaj armiqve dhe rifitimin e ...
All About the Money (2017)
10
HD

All About the Money (2017)

Dy shokë “pa fat” binden nga një i tretë për të shkuar me pushime. Vetëm pasi kanë zbritur në vendin e tretë të botës e kuptojnë që ...
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
10
HD

The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

Surly dhe shokët e tij duhet të ndalojnë kryetarin e bashkisë që të mos shkatërrojë shtëpitë e tyre për rrugën e një parku zbavitës jofunksional.
Filth (+18) (2013)
10
HD

Filth (+18) (2013)

Një polic bipolar, fanatik dhe narkoman ndryshon rrugën e tij, gjatë sezonit festiv, në një përpjekje për të siguruar ngritjen në detyrë me ...
Thank You for Smoking (2005)
10
HD

Thank You for Smoking (2005)

Komedi satirike që ndjek makinacionet e zëdhënësit kryesor të shefit të madhë të duhanit, Nick Naylor, që rrotullohet në emër të cigareve, ndërsa ...