Krim

Killers (2014)
10
HD
Killers (2014)
Një psikopat japonez ndez aksidentalisht 'anën e errët' vrasëse të një gazetari. Ata fillojnë të ndajnë krimet e tyre nëpërmjet internet, por pasojat e këtyre krimeve do të jenë fatale.
10 /1
Valley of Bones (2017)
10
HD
Valley of Bones (2017)
Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet e tij me kartelet rrezikojnë ti varrosin të dy nën peshën e të shkuarës së tyre kriminale.
10 /1
Felony (2013)
10
HD
Felony (2013)
Një polic shkakton një aksident që lë në koma një djalë të ri. A do jetë ai në gjendje ta mbajë të fshehtë këtë?
10 /1
Crooked House (2017)
10
HD
Crooked House (2017)
Në përrallën më të përdredhur të Agata Kristit, një detektiv privat tundohet nga ish e dashura e tij për të kapur vrasësin e gjyshit të saj, përpara se oborri i Skocisë të ekspozojë sekretet e errëta familjare.
10 /1
November Criminals (2017)
9
HD
November Criminals (2017)
Një adoleshent vendos të hetojë vetë për një vrasje në Uashington...
9 /2
Spreading Darkness (+18) (2017)
7.5
HD
Spreading Darkness (+18) (2017)
Një drejtor i korruptuar bëhet gjithnjë e më shumë paranojak. Ai po ndiqet nga viktimat e tij të mëparshme dhe një psikiatër i cili i shpërblen pacientët e tij me çorape rozë.
7.5 /2
Detroit (2017)
10
HD
Detroit (2017)
Dramë e bazuar në fakte të ndodhura gjatë trazirave të Detroitit në vitin 1967 në të cilat një grup policësh jo të ndershëm iu përgjigjën një ankese me ndëshkim nga mendja e tyre dhe jo me drejtësi.
10 /1
Gangster Land (2017)
10
HD
Gangster Land (2017)
Historia e mafiozëve më të famshëm të Amerikës dhe rritja e tyre në pushtet. Ngritja e Al Kapones përmes syve të dorës së tij të djathtë, Xhek MkGurnit, një boksier i aftë, që joshet në mafien italiane pas vrasjes së njerkut së tij.
10 /4
The Foreigner (2017)
9.3
HD
The Foreigner (2017)
Një biznesmen i përulur (Jackie Chan) vihet në kërkim të drejtësisë pasi vajza i vritet në një sulm terrorist. Një ndjekje që përfshin zyrtarë të qeverisë Irlandeze dhe Britanike, e kaluara e të cilëve mund të fshehë identitetet e vrasësve...
9.3 /3