Krim

Crown Heights (2017)
10
HD
Crown Heights (2017)
E bazuar në një histori të vërtetë. Kur Kolin Uorner dënohet padrejtësisht për një vrasje që s’e ka kryer, miku I tij, Karl King, përpiqet me çdo gjë që ka në dorë, për t’i provuar pafajësinë.
10 /2
Logan Lucky (2017)
10
HD
Logan Lucky (2017)
Dy vëllezër përpiqen të kryejnë një vjedhje gjatë garave me makina Nascar.
10 /2
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
10
HD
Rise of the Footsoldier 3 (2017)
Një gangster i pamëshirshëm bie në burg, sepse tradhëtohet. I vendosur, ai përgatitet për ditën e daljes, hakmarrjen ndaj armiqve dhe rifitimin e pasurisë.
10 /1
Good Time (2017)
10
HD
Good Time (2017)
Pasi një vjedhje shkon keq, një hajdut bankash shpenzon të gjithë natën duke penguar dërgesën e vëllait të tij që vuan nga sëmundje psikologjike në burgun e Rajker's Ajland.
10 /1
Extraordinary Mission (2017)
10
HD
Extraordinary Mission (2017)
Një oficer policie përpiqet të shkatërrojë një organizatë droge duke u infiltruar nga brenda.
10 /2
Filth (+18) (2013)
10
HD
Filth (+18) (2013)
Një polic bipolar, fanatik dhe narkoman ndryshon rrugën e tij, gjatë sezonit festiv, në një përpjekje për të siguruar ngritjen në detyrë me qëllim për të fituar përsëri gruan dhe vajzën e tij.
10 /1
Felon (2008)
10
HD
Felon (2008)
Një burrë me familje është i dënuar për vrasjen e një njeriu te bezdisshëm, ai duhet të përballet me jetën pas një sistemi te dhunshme penal.
10 /1
What Happened to Monday (2017)
10
HD
What Happened to Monday (2017)
Në një të ardhme jo shumë të largët kriza e mbipopullimit është bërë një kërcënim për mbijetesën e njerëzimit. Për këtë arsye qeveritë kanë nisur fushatën “Një fëmijë për familje”. Në fshehtësi, Terrens Setman, rrit shtatënjaket identike që e bija lind para se të vdesë.
10 /2
Bon Cop Bad Cop 2 (2017)
10
HD
Bon Cop Bad Cop 2 (2017)
Një oficer frankofon i Kebekut dhe një anglofon i Ontarios ribashkohen për të hetuar një rreth të madh grabitje automjetesh të drejtuar nga një mafioz italian...
10 /1
The Dark Knight (2008)
10
HD
The Dark Knight (2008)
Kur Batman, Gordon dhe Harvi Dent sulmuan bandën e të këqinjve, ata lanë kllounin jashtë kutisë, Xhokerin, i prirur për të kthyer Gothamin në anën e tij dhe heronjtë në nivelin e tij.
10 /2