Lufte

5 Days of War (2011)
8.5
HD
5 Days of War (2011)
Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.
8.5 /6
Dunkirk (2017)
10
HD
Dunkirk (2017)
Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..
10 /1
An Ordinary Man (2017)
10
HD
An Ordinary Man (2017)
Jeta e një ish-gjeneral në arrati që akuzohet për krime lufte dhe marrëdhënia që krijon ai me shërbyesen e vet.
10 /1
Wolf Warrior 2 (2017)
10
HD
Wolf Warrior 2 (2017)
Kur mercenarët sadistë shënjestrojnë civilët, Leng Feng detyrohet t'i kthehet detyrës së tij, në mënyrë që të shpëtojë jetët e kërcënuara të tyre.
10 /1
War for the Planet of the Apes (2017)
5.8
FULL HD
War for the Planet of the Apes (2017)
Pasi majmunët pësojnë humbje të shumta, Çezari vazhdon rrugëtimin e tij për t'u hakmarrë.
5.8 /4
I Am Legend (2007)
10
HD
I Am Legend (2007)
Pasi një virus shkatërroi qytetërimin dhe pjesën tjetër i ktheu ne monstra, i vetmi i mbijetuar në Nju Jork mundohet dëshpërimisht të gjejë një kurë!
10 /1