Romance

Blind (2017)
10
HD
Blind (2017)
Një novelist i cili u verbua në një aksident me makinë ku vdiq gruaja e tij, rizbuloi pasionin e tij si për jetën ashtu edhe për të shkruar në momentin kur ai bëhet pjesë e një dashurie me gruan e neglizhuar të një biznesemeni.
10 /1
Diary of a Nymphomaniac (2008)
6
HD
Diary of a Nymphomaniac (2008)
KUJDES! KY FILM PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një kronikë e jetës seksuale të një klasi të mesëm të një vajze franceze, ku jeta e saj shëndrrohet duke zgjedhur rrugën e prostitucionit.
6 /3
Below Her Mouth (+18) (2016)
10
HD
Below Her Mouth (+18) (2016)
KUJDES! FILMI KA SKENA EROTIKE DHE NUDITET! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! "Poshtë Gojës së Saj" : Një lidhje romantike dhe e nxehtë seksualisht do të lindi papritur mes dy vajzave pasi njihen në një lokal...
10 /4
Deadpool (2016)
10
HD
Deadpool (2016)
Një ish-operativ i Forcave Speciale, i kthyer në mercenar, i nënshtrohet një eksperimenti mashtrues që e lë atë me fuqi shëruese intensive, duke adoptuar një personalitet të dytë, si Dedpull.
10 /1