Thriller

Bluebeard (2017)
10
HD

Bluebeard (2017)

Doktor Sunghon dëgjon rrëfimin për një vrasje nga një fqinj i tij ndërkohë që ishte nën efektin e anestezisë dhe gjithçka ndryshon në jetën e tij.
Exam (2009)
10
HD

Exam (2009)

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një ...
Good Time (2017)
10
HD

Good Time (2017)

Pasi një vjedhje shkon keq, një hajdut bankash shpenzon të gjithë natën duke penguar dërgesën e vëllait të tij që vuan nga sëmundje psikologjike ...
An Ordinary Man (2017)
10
HD

An Ordinary Man (2017)

Jeta e një ish-gjeneral në arrati që akuzohet për krime lufte dhe marrëdhënia që krijon ai me shërbyesen e vet.
The Vault (2017)
10
HD

The Vault (2017)

Dy motra ndihmojnë vëllanë të vjedhë një bankë për të shlyer borxhet. Të papritura më serioze e të frikshme se policia do ndodhin gjatë vjedhjes.
Jeepers Creepers 3 (2017)
10
HD

Jeepers Creepers 3 (2017)

Sherifi Den Tashtego dhe një ekip gjuetarësh të specializuar me ndihmën e oficerit Dejvis përpiqen të ndalojnë ngrënien zbavitëse të përbindëshit.
Most Beautiful Island (2017)
10
HD

Most Beautiful Island (2017)

Portreti i vështirësive që duhet të kalojë për mbijetesë një emigrante pa dokumente. Ajo gjendet nga një e kaluar torturuese tek një lojë e rrezikshme.
Sliver (+18) (1993)
10
HD

Sliver (+18) (1993)

KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një grua shpërngulet një një apartament të veçantë në New York, ku ...
In the Shadow of Iris (2016)
10
HD

In the Shadow of Iris (2016)

Iris, një grua e re e një bankieri, zhduket në Paris. Një mekanik i mbytur në borxhe mund të jetë i përfshirë në këtë lidhje të cuditshme. Një ...
The Cold Light of Day (2012)
10
HD

The Cold Light of Day (2012)

Pasi familja e tij rrëmbehet gjatë një udhëtimi në Spanjë, një i ri, tregtar në Wall Street, konfrontohet me disa agjentë të Cia-s për gjetjen e ...