Thriller

24 Hours to Live (2017)
10
HD
24 Hours to Live (2017)
Nje vrasës me pagesë kërkon të ndryshojë pasi i jepet një mundësi e dytë për të jetuar.
10 /1
HHhH (2017)
10
HD
HHhH (2017)
Në vitin 1942, Rajhu i Tretë është në majën e suksesit. Rezistenca çeke në Londor vendos të planifikojë operacionin më ambicioz të Luftës së Dytë Botërore: Antropoidi. Dy rekrutë të rinj aftër të 30-tave, Jozef Gabkik dhe Jan Kubis, dërgohen në Pragë për të vrarë liderin e pamëshirshëm nazist, mbrojtësin e Rajhut Reinhard Hejdrik, kreu i SS, Gestapo, dhe arkitekti ...
10 /1
Geostorm (2017)
10
HD KAMER
Geostorm (2017)
Pasi një seri e paparë fatkeqësish natyrore kërcënoi planetin, liderët e botës u bashkuan për të krijuar një rrjet të ndërlikuar satelitësh për të kontrolluar klimën globale dhe për t’i mbrojtur të gjithë. Por tani, diçka ka shkuar keq: sistemi i ndërtuar për të mbrojtur Tokën po e sulmon atë. Kështu fillon gara kundër kohës për të zbuluar kërcënimin e ...
10 /3
We Need to Talk About Kevin (2011)
10
HD
We Need to Talk About Kevin (2011)
Nëna e Kevin lufton për ta dashur djalin e saj të çuditshëm, përkundër faktit se gjithnjë e më shumë gjërave të këqija që thotë duke u rritur. Por Kevin vetëm sa ka filluar, dhe vepra e tij përfundimtare do të jetë përtej të gjitha parashikimeve nga të gjithë.
10 /1
Wheelman (2017)
10
HD
Wheelman (2017)
Një shofer pas vjedhjes së një banke kupton se e kanë mashtruar dhe i vihet pas tradhtarit.
10 /1
Blood Money (2017)
10
HD
Blood Money (2017)
Pasi një grabitje në fundjavë shkon keq për 5 miq, ato i kap frika dhe i kthehen kundër njëri tjetrit.
10 /2
The Blue Room (+18) (2014)
10
HD
The Blue Room (+18) (2014)
Një burrë e një grua, të dashuruar në fshehtësi, vetëm në një dhomë. E dëshirojnë njëri-tjetrin, e duan dhe madje edhe e kafshojnë. Në muzg, nuk janë më asgjë. Të paktën burri mendonte se nuk ishin asgjë. Tani, nën hetimin e policisë dhe gjykatës, për çfarë akuzohet ai?
10 /1
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (2017)
10
HD
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (2017)
"Fytyrë Lëkura": Një adoleshent fytyrë-mbuluar me lëkurë arratiset nga një spital psikiatrik bashkë me tre tjerë, duke rrëmbyer një infermiere dhe e çon atë në një udhëtim drejt ferrit, ndërkohë ai ndiqet nga një ligjvënës për hakmarrje.
10 /3
Aftermath (2017)
10
HD
Aftermath (2017)
Jetët e dy të panjohurve lidhen pazgjidhshmërisht pas një aksidenti tragjik aeroplani.
10 /1
Brawl in Cell Block 99 (2017)
10
HD
Brawl in Cell Block 99 (2017)
Një ish-boksier i kthyer në shpërndarës droge përfundon në një fushë betejë burgu kur një marrëveshje shkon tmerrësisht keq.
10 /1