Western

The Ballad of Lefty Brown (2017)
10
HD
The Ballad of Lefty Brown (2017)
Një thriller-aksion, Balada e Lefti Braunit është një tregim rreth besnikërisë, miqësisë dhe ndjekjes së palodhshme të drejtësisë.
10 /2
Valley of Bones (2017)
10
HD
Valley of Bones (2017)
Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet e tij me kartelet rrezikojnë ti varrosin të dy nën peshën e të shkuarës së tyre kriminale.
10 /1
Django Unchained (2012)
10
HD
Django Unchained (2012)
Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij prej pronarit brutal të plantacioneve në Misisipi.
10 /2
Tracker (2010)
10
HD
Tracker (2010)
Një veteran afrikano jugor i luftës së Boerit sapo ka imgruar në Zelandën e Re dhe punësohet për të gjurmuar një njeri të akuzuar për vrasjen e një ushtari...
10 /1
Justice (2017)
10
HD
Justice (2017)
Një marshall i Shteteve të Bashkuara kërkon të vendosë drejtëse për vdekjen e vëllait të tij. Ai mbron një qytezë të vogël nga një kryebashkiak i korruptuar dhe banda e tij që kanë qëllim të deklarojnë Luftën Civile.
10 /1